Het Groeipaleis B.V. | Grote Wade 44, Nieuwegein | Tel.nr.: 030 267 0533

Assortiment.

XalaBiosphere (5)
XalaBiosphere (3)XalaBiosphere (4)

Biosphere – Blauw

De koepel is een stuk kleiner, bedoeld om zaden in te laten groeien of te gebruiken als stolp met daarin een mooie compositie. Met het ventilatieklepje aan de bovenkant (in de vorm van het Xala logo) kun je verse lucht toelaten.

Categorie: .

Productbeschrijving

De Xala Kweekkas Biosphere is een eerbetoon aan de uitvinder van de geodetische koepel. Deze koepel bestond uit driehoeken en zeshoekige vormen. Buckminster Fuller bouwde dit als paviljoen voor de Wereld Expo. De Xala Biosphere is een kleine variant van deze opvallende koepel.

De kweekkas heeft een prachtige vormgeving en is daardoor een prachtige kweekkas die gezien mag worden! Een kweekkas heeft soms een oubollig of saai imago. Door de nieuwe populariteit heeft Xala een product ontworpen, waardoor het geheel een moderne uitstraling krijgt. Kweek zelf kruidenplanten voor in de keuken en zet de Biosphere kweekkas in de keuken!

De Xala Biosphere Kweekkas heeft aan de bovenzijde een mooi Xala logo, het logo is ook de ventilatieklep. Hierdoor kan verse lucht toe worden gelaten in de Biosphere. Deze kweekkas is ontzettend leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven.

• Uitgevoerd met ventilatieklep
• Design: Ben Oostrum
• Voor het kweken van zaden en groeien van kruiden

Extra informatie

Merk:

Xala

Model:

Biosphere

Kleur:

Blauw

Afmetingen:

Diameter: 30cm, Hoogte: 18cm

Materiaal:

Polypropyleen (PP) en Polycarbonaat

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Biosphere – Blauw”

Back to Top