Het Groeipaleis B.V. | Grote Wade 44, Nieuwegein | Tel.nr.: 030 267 0533

Assortiment.

BagToNature (2)
BagToNature (1)_1BagToNature (13)

Bizarre Basilicum

Geniet van zelfgekweekte groente en kruiden. Iedereen wil terug naar de natuur, maar dan wel een beetje comfortabel. Bag-to-Nature is een heel eenvoudig organisch groei-systeem, waarmee je nu thuis groente en kruiden kunt kweken. Dat is wel zo gezond en bovendien leuk om te doen. Tuinieren zonder groene vingers, maar met schone handen.

Categorie: .

Productbeschrijving

Geniet van zelfgekweekte groente en kruiden. Iedereen wil terug naar de natuur, maar dan wel een beetje comfortabel. Bag-to-Nature is een heel eenvoudig organisch groei-systeem, waarmee je nu thuis groente en kruiden kunt kweken. Dat is wel zo gezond en bovendien leuk om te doen. Tuinieren zonder groene vingers, maar met schone handen

Giet 350 ml water in de opengevouwen zak en zie de geperste, natuurlijke cocos-aarde in ca. 5 minuten zwellen. Zaai vervolgens de zaadjes uit het zakje, door ze gelijkmatig op deze rijke voedingsbodem te strooien. Druk de zaadjes licht aan en bedek ze tot max. 0,5 cm met de cocosaarde. In het licht maar niet in de volle zon plaatsen. Relax en zie het rustig groeien. Wel regelmatig wat water en een beetje liefde geven. Na 5-8 weken oogsten. Geniet van je zelfgekweekte groente!

Inhoud van de verpakking
Rijke Cocos-aarde in geperste tabletvorm
Formaat verpakking: 10,5 x 10 x 1,5 cm

Extra informatie

Merk:

Bag-to-Nature

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Bizarre Basilicum”

Back to Top